HTML

nemo

itt kéremszépen nem történik semmi de az nagyon ;)

Friss topikok

  • kicsiZé: no majd akkor okosíthat engem is, kedves^^ (2009.12.06. 22:10) hmmm

Linkblog

micsináljunk szombaton?

2010.01.16. 07:24 nemo576

egyszerű. mennyünk fát vágni:D szerencsére nem kivágni, mert majd még kiskanállal kell széttrancsírozni a lábam, hogy ki tudjam szabadítani a rádőlt fa alól. aztán rájövök, hogy a másik lábam kellett volna... kemény lenne:D ezér jó a hepitrífrendsz:D

komoly dolgok zajlanak közben a világban. földrengés. csütörtökön én azt hittem, hogy már évekkel ezelőtt volt. nekem nem tud újat mondani a média.;)

ppo.hu. mennyenek a jó büdös kurva annyukba. röviden ez a véleményem. mi a faszt képzelnek, hogy pénzt vesznek le a számlámról. ha úgy nézzük, és még pofátlanabb mocskok lennének, mindenkiét megterhelték volna annyival, amennyi a limit és akkor könnyes szemmel búcsút inthettem volna nem kevés pénznek. persze akinél összefutnak a dolgok, ő meg vígan hajókázik a karib-tengeren. remélhetőleg egy cunami tart felé. és egy albatrosz jól fejen szarja, utána meg a tengri sirályok karónak nézik, rászállnak és kiszedik a szemét. aztán belesik a vízbe és valami kurva fájdalmas mérget fecskendező óceáni csiga szépen elkezdi majszolgatni a húsát. ezt persze nem szándékosan írtam, hanem csak csapkodtam a billentyűzetet és ez jött ki. elvégre egy majom is képes lenne megírni bármilyen remek irodalmi művet. erről ennyit.

nemdohányzás és súlycsökkentés. ez megy most. felemás sikerrel. a nemdohányzás jól megy. ^^ a súlycsökkenés az már valamiért annyira nem. mondjuk a kettő együtt nagyon nehéz lenne. de azért nem lehetetlen.meglátjuk mi lesz.

a zasszony bevörösödött. nem lilult szerencsére:P igazán jól áll neki, sokat nőiesedett. ha így folytatja, ő lesz a legnőbb nő az országban:P

na, megyek fát fűrészelni meg baltával csapkodni. jót fog tenni a torkomnak a balta:D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szocskekuki.blog.hu/api/trackback/id/tr771676155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása