HTML

nemo

itt kéremszépen nem történik semmi de az nagyon ;)

Friss topikok

  • kicsiZé: no majd akkor okosíthat engem is, kedves^^ (2009.12.06. 22:10) hmmm

Linkblog

nincs cím

2009.09.07. 19:39 nemo576

nno. visszatértem a fél civilizációba a távoli keletről. jóvolt. nyugalom, csend, kurvanagy vihar. a vihar is jó volt. bár, volt aki félt:D ugye?^^

szombat este egy kis sörözős jégerezős dártcozós agysejtpusztítós majd aztán szépen elalvós este. valahogy a legrészegebbnek van a legnagyobb "szerencséje" elven jól küldtem:D nem mintha számítana. amikor számít, akkor béna vagyok. nem hatna rám jól, ha tudnám, hogy 13millió 873ezer 253-an néznék, hogy mit csinálok:D

vasárnap egy kis asszonyokítás autóvezetésből. jól köldi amíg nem kell semmit csinálni...:D  de úgy egyébként egyszer biztos lesz jogsija, ha komolyabban rákoncentrál:)

holnap irány a távol-kelet. békéscsaba. egy kis helyszíni mintavétel, egyedül, senki sem fog hozzám szólni egész nap. nem egy hátrány. de leginkább, hogy senki sem fog beslezsólni, hogy jajj, azt most nem, inkább ezt, mégse, amazt, majd valahogy lesz, de gyorsan és összevissza dolgozzunk. nemszeretem az ilyet, nem lehet így dolgozni rendesen. megtervezni mindent, aszerint nyomatni. aztán készlesz. ennyi.

melegfelvonulás. gyökérség. jó, hogy nem voltam itt. nem az a bajom, hogy buziság. hanem azt, ahogy pár ökör nyomatja. ugyan ez van persze a hetero felvonulással, ami nem szokott lenni, de minden bizonnyal ott is lenne pár gyökér, akik közterületen csapatják egymást, mert hát egy évben egyszer van felvonulás. nagyon sok a barom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szocskekuki.blog.hu/api/trackback/id/tr141366558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása